Hogyan használd

Hogyan használd

Tovább

Hogyan használd


Válaszd ki, hogy milyen típusú munkára kérsz ajánlatot (Hidegburkolás vagy Hőszigetelés):Válassz helyiséget, ahol a munkafolyamatot tervezed:


Válassz felületet:


Válassz burkolólap típust:


Válassz burkolólap maximális méretet és vastagságot:


Válassz fugaszélességet:


Válassz aljzatot majd kattints a "Továbblépés a termékek kiválasztásához" gombra:


Az ajánlatkéréshez be kell lépni a felhasználói fiókba, vagy létre kell hozni egy új fiókot:


Belépés után megjelenik a szükséges rétegrendben szereplő terméklista. Válassz színt (opcionális):Ezután válassz kereskedőt, vagy kereskedőket, hogy elküldhessük a személyre szabott ajánlatod (a burkolandó felület nagyságát m2-ben add meg):


A kalkulálás után a megadott email címre egy visszaigazoló üzenetet kapsz. Ezzel párhuzamosan a kiválasztott kereskedő is megkapja az érdeklődésed másolatát. Az ajánlatban szereplő árak Mapei listaárak, így valószínű, hogy az általad választott kereskedésben ettől kedvezményesebb áron tudod megvásárolni a szükséges termékeket.

A kereskedő ekkor még nem látja a személyes adataidat. A kereskedő a hozzá beérkezett ajánlatot átnézi és pontosított árakkal elküldi neked. Erről ismét egy email értesítést fogsz kapni. Az emailben elhelyezett gombbal elfogadhatod a kereskedő ajánlatát. Az elfogadás után a kereskedő már látni fogja az elérhetőségeidet, így lehetősége lesz felkeresni téged a további részletekkel kapcsolatban.