Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Tovább
Adatvédelmi Nyilatkozat
Jelen adatvédelmi tájékoztató elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Mapei Kft. (Adatkezelő, 2040 Budaörs, Sport u. 2.) által üzemeltetett weboldalon megadott személyes adatait az Adatkezelő és Szervező piackutatás és közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljából, azokat visszavonásig kezelje.
Az Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokat kizárólag a fent írt célból használja, illetve azokat csak ezen cél elérése érdekében továbbítja kereskedő partnereinek. Az adat továbbítása kizárólag az árajánlatadó rendszerből kiválasztott kereskedők részére lesznek továbbítva, a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően. A beérkezett regisztrációk alapján szerzett adatok, információk bizalmasak.
A Mapei Kft. a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira vonatkozó valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A Szervező elsődleges kommunikációs csatornája az e‐mailen keresztüli kommunikáció, valamint a Honlap.
Azon regisztráló, akik a regisztráció során megadja a marketingcélú hozzájárulását, beleegyezését adja ahhoz, hogy:
a) az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés az adat átadásával megadott önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Regisztráló a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében az adatai pontos kitöltésével, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg.
b) Adatai az Adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Szervező ‐ esetleges tiltási nyilatkozatuk kézhezvételéig ‐ minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen promóció során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló személyes adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználhassa.
c) Adatkezelő a Regisztráló számára - a Regisztráló s esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig ‐ hírlevelet küldjön a Regisztrált által megadott e‐mail címre.
d) A Mapei Kft. a vevői, partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A direkt marketing üzenetek továbbításának megtiltását és a személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi elérhetőségeken lehet kérni: - e-mail útján a mapei@mapei.hu címen, továbbá - a kiküldött hírlevelek láblécében elhelyezett hivatkozás segítségével, - postai úton a 2040 Budaörs, Sport u. 2. címen. Az adatkezelés nyilvántartási száma: 40478